Thursday, 18 August 2011

My first doodle

Assalamualaikum w.b.t

dua hari lepas konon tak update sbb tk bawak spec. semalam pakai spec tk update jugak. dasar pemalas betul. eh tak. semalam ai busy melukis doodle uuu.. huhu.. tak de la cantik sgt tp masuk lm kategori jadi la. eceh.. perasan sendiri pulak. takpe.. jap gi korang nilai la cemane ok. ha.. fyi, ai buat doodle tu ikut tutorial yg ade kt sini. simple je tuto die and senang gile nak paham. kalo kau org pon teringin nak main lukis-lukis boleh la pegi jengah situ ok.

Sape gelak batal puasa kau hari ni

selain sibuk buat doodle ai pon sebok edit gambo. pakai photoshop tau. tak main la photoscape. hehehe. berguna woo tutorial yg melambak-lambak dlm internet nih. senang je nk follow. and so far jadi la jugak gambo-gambo yg ai edit tu.


ok, cukup la sikit-sikit kan. sekarang ai dlm proses memdudelkan membe sorang nih. tk tau la jadi ke tak. sebelum tu, ai nak bebel sket la kan. budak-budak sekarang ni makin teruk ek perangai. tak caya korang bace sini. sanggup tu wat mak bapak macam tuh. ai ni parents masam muka sket je dah gelabah sibuk pikir nak beli ape ek nak pujuk bagi senyum balik.

ntah la, tangan di dada mata ke atas je la....

5 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

gila ar weh , mcm cute je doodles tu . not bad what :) terus kan usaha lg .

Amoi said...

ahahahha..(blushing)..
mcm je ke? btw,
thanks yaw..

ILA SYAMILA ♥♥ said...

saya adalah manusia yg malas untuk tgk tutorial. maka mengharap doodle pemberian kwn2. T__T

Amoi said...

adkh anda sdg membodek sy?
huhuhuhu
i'allah free2 amoi wt kan ok :)

sukasuki said...

hamboi. cantik nya.ramping je badan doodle.haha