Monday, 15 August 2011

Entry cepat-cepat

Assalamualaikum w.b.t

bila org rabun kehilangan spec. semua nye jadi serba tak kena. aduuhhh.. tolong jgn migraine! boleh pulak ai tertinggal spec hari ni. so, tak dapat la nak blogwalking banyak-banyak. sebab kalau ai jengah belog kau org semua pon cuma dpt tekan button follower n tinggal cop jari kaki sket. tak best la kan mcm tu.

neway, thanks kepada semua yg sudi jengah blog baru nak hidup ni. kalau ade yg ai tk jengah lagi tu sila bgtau kt komen entry ni ok. addduuuhhhh.. pening! kalau dah ok sket jap gi ai akan tepek kat kau org entry yg berpekdah sket ok. 

babai


p/s: sedar tak sedar hari ni dah 15 hari kita puasa kan? cepat nye..... 

2 comments:

sukasuki said...

aha.penah ada pengalaman. hidup jd kelam.hehehe.tak puas tengok.

Amoi said...

tu la...seksa kan..?