Saturday, 13 August 2011

Jom Join Bloglist Miss Nadya

Assalamualaikum w.b.t

entry kedua utk hari ni and entry kedua utk belog ni. so, sejak jadi blogger baru ni terpaksa la ai rajin kan diri utk blogwalking kan. time jalan-jalan tadi terjumpe pulak bende alah ni. rasa macam tak salah nak join. follower dia dah nak dekat seribu woo. meh picit sini klo nak tengok.



sebagai seorang insan yg bernama 'Amoi' kompem la ai ni pompuan kan. so ai nak masuk dalam list Blogger Cun sebab ai memang cun. hehehe. haipp.. bulan posa kene banyak sabo ok.


Babai.. thanks sudi baca!

6 comments:

Qamaruls said...

awak kne taruk google followers mcm kt blog saye tue.

baru sng nak follow

Qamaruls said...

** google friend connect tue

Amoi said...

qamaruls; erkk.. tak paham.. :l

Cik Ayu said...

balas singgahan ye..
buh la button follower tu, senang i nk folo

Amoi said...

aik.. dah letak la cik kak
:(

Miss Nadya said...

thanks sudi juin..nad dah list awak
Kat sini ^^

new entry :: Buffered Earnings Melekat Lagi 2