Sunday, 14 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Assalamualaikum w.b.t

ai memang tunggu bro ni wat segmen weh. ye la, belog baru kan. memang merangkak la nak cari follower. sebenar nye ai bukan la gila follower sangat pon. cuma, nak jugak ade org yg bace ape yg ai karut kan. betul tak kau org?

kau tak payah tanye la nak kene buat macam mane. memang wajib la letak header meletops ni.


ok, kalau ai tanye kau orang memang la kau org cakap belog ai tak best kan. entry baru ade 4 termasuk yg ini. best kejadah nye. ye tak? tapi tak pe. banyak lagi yg ai nak kene setting ngan belog ni. hopefully, kau org sudi la jengah sini selalu tau.

39 comments:

osHin said...

singgah ke blog best :)

H.J said...

blog amoi ni..baru berblogging eh??hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

cik najihah said...

singgah sini sambil follow :)
tenkiu

Asyikin said...

join dan follow awak amoi ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

Miss Nadya said...

nad tak join tapi saja nak cakap..blog ini kemas..i loike..^^

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg bakal best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

cx's said...

cx terjah ke blog best!! suke header blog ni.. smart! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

oshin; thanks ye.. tk best pon. baru nk hidup hehe..

Amoi said...

H.J; tak lah.. dah lame.. ni blog baru je. ai kenal kau tau.. jeng.. jeng.. jeng..
dr blog sblm ni la..

Amoi said...

cik purple; alamak.. tk tau la lagu tu. camne ni..?

Amoi said...

cik najihah; welcome and thanks back k :)

Amoi said...

asyikin; thanks ye.. dh follow awk jugak :)

Amoi said...

hazwan; huhuhu.. thanks.. ha.. tgk la ape yg best.. xde ape lg pon.. tak nak sponsor banner ke? hehehe

Amoi said...

miss nadya; thanks ye.. br setting kemas lg la.. hehe

Amoi said...

hasliza, haslinda (mcm nm kembar lak) n luqeem; thanks yeee.... singgah selalu2 ok..

Amoi said...

cx's; header tuh? errrrr...

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SITI NOORNADIYANA said...

kunjungan bls & follow sini jugak. layout comel pink purple. owner blog pon comel. :)))

Famili Ceria said...

balas kunjungan...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mindaKhayaLan said...

berkhayal kat sini..mm tertido pulak kat sini jap..hehe

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

eila said...

hai singgah sini kalau sudi singgah la blog sy!

Izzul Amir said...

hehe thanks follow amoi ;)
blog amoi comel ;)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ balas kunjungan...
simple dan menarik..best blog ni
'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

adeh.. byk nye nk kene balas.. hehe.. neway, thanks ye semua. --> tu je yg boleh ai cakap.

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu ye...have a nice day..:)

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....